0%
Group 35

luchtfotografie
we've got this

Scroll

Waar drones niet kunnen en mogen komen, biedt luchtfotografie uitkomst. Wij verzorgen regelmatig fotovluchten waarin vastgoedobjecten en -projecten worden gefotografeerd. En het resultaat is even verbluffend als uniek. Interesse? Meld je dan aan voor de vlucht van juni 2024!

WIJ MAKEN
LUCHTFOTOGRAFIE
BETAALBAAR

Dit doen wij door opdrachten te bundelen in een combinatievlucht. Hoe meer locaties er bij elkaar in de buurt liggen, hoe lager de (vlieg)kosten per locatie worden. Klinkt best logisch toch? Wij vliegen met de beste fotografen over Nederland om jouw project op unieke wijze vast te leggen. Dit doen wij natuurlijk met hoogwaardige fotoapparatuur zodat de beelden levensgroot gebruikt kunnen worden.

Een mooier perspectief voor jouw vastgoedproject kun je bijna niet krijgen! Waar fotografie met de drone beperkt word, biedt luchtfotografie met het vliegtuig juist mogelijkheden. Met de juiste voorbereidingen hebben wij over vrijwel heel NL vrij spel voor het maken van de mooiste luchtopnames. Ben je op zoek naar overzichtsfoto’s vanaf grotere hoogte of juist meer gedetailleerde foto’s van jouw locatie?

Prijzen:

  • Combinatievlucht v.a. € 325,- tot € 550,- (excl. BTW) > 15 luchtfoto’s
  • Specifieke beelden voor vogelvluchtimpressies? Hiervoor geldt een toeslag van € 200,- (excl. BTW) > 25 luchtfoto’s

Meld je locaties vrijblijvend aan!
Sluitingsdatum 29 mei 2024.

Specifieke beelden voor inpassing 3D vogelvlucht-impressies mogelijk

prijzen combinatievlucht
al vanaf €325,- tot €550,- per locatie

De prijs is afhankelijk van de hoeveelheid aanmeldingen binnen een bepaald gebied.

Wat hebben wij van je nodig?

  • Een overzichtje van Google Maps met daarin aangegeven om welke locatie het gaat.

  • Heb je specifieke standpunten nodig voor 3D vogelvluchtbeelden? Geef in het overzichtje gelijk aan vanuit welke standpunten de foto’s gemaakt moeten worden. Wij vliegen dan extra rondes om jouw locatie om zoveel mogelijk perspectieven vast te leggen.

  • Heb je specifieke tijden nodig? Dan kunnen wij deze helaas niet in de combinatievlucht meenemen. Uiteraard kunnen we hiervoor een losse vlucht inplannen, maar daar liggen dan de kosten aanzienlijk hoger.

Luchtfotografie 25
Nuvastgoed luchtfotografie