0%

Dit is waarom projectmanagers zo belangrijk zijn

02 april 2024

Een projectmanager is je steun en toeverlaat voor de branding en marketing van je vastgoedproject. Sparren over de beste aanpak, de kwaliteit bewaken en altijd bovenop de planning… Dit is waarom projectmanagers zo belangrijk zijn voor jouw vastgoedproject.

Scroll
nuvastgoed-diversen-1730

De verbindende schakel tussen teams

Bij Nuvastgoed hebben we alle expertises in huis om je vastgoedproject onder de aandacht te brengen. De juiste combinatie van vormgeving, impressies en foto- en videografie in al je verkoopmiddelen zorgt ervoor dat je project opvalt. Onze projectmanagers zijn de verbindende schakel tussen afdelingen, zodat details consistent worden doorgevoerd en planningen naadloos op elkaar aansluiten. Daar heb jij dus geen zorg aan!

 

Een aanvulling op jouw ontwikkelteam

Om een project van A tot Z te kunnen managen, staat de projectmanager in nauw contact met de opdrachtgever. Door goed te luisteren en actief mee te denken, worden we als het ware onderdeel van het ontwikkelteam en kunnen we volledig ontzorgen in de branding, content creatie en marketing van een vastgoedproject.

 

"Als projectmanager sta je écht naast de opdrachtgever. Je bent op de hoogte van de wensen en de inhoud van het project. Aan de projectmanager de taak om de opdrachtgever te adviseren in de beste aanpak en richting te geven aan het Nuvastgoed team. Zo ontstaat er een mooi geheel aan verkoopmiddelen, van brochures tot websites, flyers en social media posts waarmee we potentiële kopers over de streep trekken," vertelt Demi, één van onze projectmanagers.

Auteur: Demi Keizer // Projectmanager